Play ponuda

TEŽAK SKANDAL U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI: / Izbornik optužen za uznemiravanje igračice

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
13.9.2017.
10:19
Marko Mrkonjic/PIXSELL
Play ponuda

Samo dva dana uoči odlaska na pripreme u Azerbajdžan, odakle reprezentacija putuje u Gruziju na utakmice grupne faze EP-a, Aksentijević je odstupio s mjesta izbornika. Službena verzija glasi da se srpski stručnjak povukao zbog problema sa srcem, a na njegovo je mjesto imenovan Igor Lovrinov.

Neprimjeren dodir

Večernji list, međutim, piše da je u pozadini svega veliki skandal. Izbornik se navodno jedne večeri pojavio u sobi jedne igračice, a razgovor se uskoro pretvorio u nešto neprimjereno. Nakon što ju je izbornik dodirnuo rukom igračica je odmah nazvala roditelje i nastala je uzbuna. Sve su saznale i ostale reprezentativke i Aksentijeviću više nije preostalo ništa drugo nego da podnese ostavku. Ovu priču zasad nitko ne želi potvrditi, a savez se drži priče o izbornikovoj bolesti.

Aksentijević je srpski stručnjak koji je najveći dio trenerske karijere proveo u Hrvatskoj. Odbojkaše Varaždina je dvaput vodio do naslova hrvatskih prvaka, a u prvom mandatu je našu žensku reprezentaciju vodio na EP-u 2009. i Svjetskom prvenstvu godinu dana kasnije.

Play ponuda
Play ponuda