SVJETSKO PRVENSTVO NOVINARA SKIJAŠA: / Devet naših predstavnika brani boje Hrvatske u Bugarskoj

Image

Uoči nastupa na ovom svjetskom natjecanju hrvatski novinari skijaši pripreme su odradili na svom Otvorenom prvenstvu održanom u siječnju u talijanskom Val di Fiemmeu

25.2.2018.
11:18
VOYO logo

Na 65. Svjetskom prvenstvu novinara skijaša koje se od 25. veljače do 4. ožujka ove godine održava u bugarskom skijaškom centru Pamporovo sudjeluje i devet hrvatskih novinara.

U utrkama veleslalom i nordijskog skijanja boje hrvatske branit će Danijel Popović (Novinar), Branka Malnar (HRT), Srđan Vrančić (Cropix), Darin Janković (Sport klub), Tom Dubravec (Cropix), Barbara Štrbac (Nova TV), Ana Raić-Knežević (Telegram Media Grupa) i Nina Malnar Travaš (Wellness.hr).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvati jedni od osnivača

U sklopu Svjetskog prvenstva održava se i tzv. Nacionalna večer na kojoj svaka zemlja sudionik predstavlja svoju tradicionalnu kuhinju što je jedinstven događaj budući da se na jednom mjestu u istom trenutku mogu probati specijaliteti iz tridesetak zemlja diljem svijeta.

Svjetska prvenstva novinara skijaša održavaju se od 1955. godine kada je osnovan Skijaški klub međunarodnih novinara. Hrvatska je, tada u sklopu bišve države, bila među osnivačima, a od prvog natjecanja imala je i svoje predstavnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim u veleslalomu i nordijskom skijanju bodovi se na prvenstvu mogu osvojiti i u kombinaciji ove dvije discipline. Uoči nastupa na ovom svjetskom natjecanju hrvatski novinari skijaši pripreme su odradili na svom Otvorenom prvenstvu održanom u siječnju u talijanskom Val di Fiemmeu.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo