SVIJET JE SINOĆ STAO ZBOG TIGERA WOODSA: / Tko je zapravo jedan od najbogatijih sportaša u povijesti i kako si je brojnim aferama uništio život

Image

Njegova karijera nakon ove nove nesreće vjerojatno je gotova, a ona je uistinu bila spektakularna, dok su ga privatne afere od statusa idola srozale na razinu lika s naslovnica tabloida

24.2.2021.
10:13
VOYO logo

Svijet je sinoć nakratko zastao. Jedan od najboljih golfera svih vremena Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću u Kaliforniji, a javnost je s nestrpljenjem pratila hoće li se izvući. Srećom, preživio je, no teško da će više zaigrati golf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to kraj jedne velike karijere čovjeka koji je, unatoč svom miješanom azijsko-afričko-indijanskom porijeklu srušio sve barijere u tradicionalno „bijelom“ sportu kao što je golf. Woods je golfom dominirao posljednjih 40 godina, osvojio je 70 PGA turnira i 14 velikih prvenstava te je proveo rekordan broj dana na prvom mjestu svjetske ljestvice golfera.

Također, on je jedan od najbogatijih sportaša u povijesti. Prema podacima Forbesa, u karijeri je od sponzora i raznih nagrada zaradio više od milijardu i pol dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tiger Woods, 1,7 milijardi dolara

Woods je bio sportski i ljudski uzor sve dok studenog 2009. godine nije okaljao svoj dotad netaknut imidž. Zanimljivo, i tad je imao prometnu nesreću ispred svoje kuće. Zabio se svojim džipom u drvo i dosta ozlijedio. Njegova supruga palicom je razbila prozor njegovog automobila kako bi ga izvukla van, no novinari su otkrili da tu postoji nešto više.

Woods je bio pod utjecajem Vicodina, poznatog lijeka za bolove, a već se tad pisalo da Woods vara svoju suprugu. Kasnije su se pojavila sva imena žena s kojima je Woods varao svoju suprugu – Rachel Uchitel i Jamiee Grubbs. Kasnije je pronađena snimka poruke koju je Grubbs ostavila Woodsu, a novinari su otkrili kako je Woods 31 mjesec varao ženu s Jaimee Grubbs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVNI GOLFER USPJEŠNO OPERIRAN: /

Policija objavila nove detalje teške nesreće; 'Može biti sretan što je živ'

Image
SLAVNI GOLFER USPJEŠNO OPERIRAN: /

Policija objavila nove detalje teške nesreće; 'Može biti sretan što je živ'

Galerija

Brojne afere

Grubbs je to sve priznala, a onda se javilo još šest žena koje su priznale da su imale seksualne odnose s Woodsom. Na kraju je i slavni golfer morao sve to priznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznevjerio sam svoju obitelj i jako mi je žao. Nisam bio vjeran vrijednostima koje moja obitelj zaslužuju. Nisam bez mana i daleko sam od savršenstva. Sa svojim se manama moram nositi u krugu obitelji iza zatvorenih vrata“, rekao je tada Woods.

Zbog afera je izgubio mnoge sponzore, a na kraju se i razveo u kolovozu 2010. godine. Golfu se vratio nakon kratke pauze, no nikad nije bio isti, što zbog nereda u privatnom životu, što zbog boli u leđima i brojnih operacija koje je prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova karijera nakon ove nove nesreće vjerojatno je gotova, a ona je uistinu bila spektakularna, dok su ga privatne afere od statusa idola srozale na razinu lika s naslovnica tabloida.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo