'Svemogući' Bandić najavio svoj novi veliki pothvat

'Čovjek sam koji sve želi probati.

10.1.2012.
7:41
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka nižu uspjeh za uspjehom. Pobjede su već odavno postale uobičajena priča, i svima je jasno kako su Medvjedi u nekoliko godina od malog lokalnog hokejaškog kluba postali, usudili bismo se reći, ponajveći promotor Zagreba i Hrvatske.

No, ono što je u Hrvatskoj uvijek problem su financije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspodjela gradskog novca u sportu je teška tema, ali sigurno je da Medvjedi ne dobivaju onoliko koliko zaslužuju zbog promocije koju rade Zagrebu i Hrvatskoj. Učinit ću sve da im Zagrebačka i Hrvatska turistička zajednica daju neki novac", obećao je gradonačelnik Milan Bandić, te otkrio svoju novu veliku avanturističku želju.

"Čovjek sam koji sve želi probati. Kada gledam hokejaše Medveščaka, želim se i ja okušati u tome, da mi netko pokaže osnovne trikove hokeja", izjavio je 'svemogući' Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je brzi odgovor:

"Ako gradonačelnik to želi, mogu mu osobno pokazati osnove hokeja. Kada ga obučemo, zabundamo i stavimo mu kacigu na glavu, neće mu se moći ništa dogoditi ako i padne na led. Imao sam prošle godine Dalmatince koji su došli u Arenu i prvi put stali na led, pa su svi još živi", našalio se predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo