Sve je spremno za retro spektakl Medveščaka pod zvijezdama

Hokejaši Medveščaka odradili su trening na zagrebačkoj Šalati na kojoj će u subotu u 17:30 odigrati utakmicu s bečkim Capitalsima.

7.2.2014.
15:56
VOYO logo

Nakon Doma sportova i zagrebačke Arene, hokejaši Medveščaka vraćaju se na zagrebačku Šalatu, mjesto gdje se 1961. godine počela pisati povijest kluba. Tako je danas zagrebačka Šalata okupana suncem oduševila igrače prve momčadi Medveščaka koji će u subotu od 17:30 sati ugostiti Vienna Capitalse, nekadašnje protivnike iz EBEL-a i jednu od najuspješnijih austrijskih hokejskih momčadi.

Utakmica na zagrebačkoj Šalati je dio pripremnog razdoblja u kojem se igrači i stručni stožer Medveščaka pripremaju za završetak regularnog dijela KHL prvenstva u kojem su osigurali doigravanje kao vrhunac premijerne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se radi o prijateljskoj utakmici, igrači Medveščaka puni su motiva da pred svojom publikom pokažu svoju snagu te dokažu da su unatoč kratkoj pauzi i dalje u odličnoj formi, što su i u petak pokazali na ledu Šalate ne štedeći se u duelima i međusobnoj igri.

"Ovo je uistinu poseban doživljaj i stvarno sam iskreno uživao na ledu Šalate. Imao sam priliku već i prije trenirati na otvorenom, ali na Šalati se osjeti neki duh prošlosti i moram priznati da sam sretan što ćemo tijekom subote imati priliku odigrati utakmicu gdje je zapravo i osnovan KHL Medveščak. Nadam se da će atmosfera biti na vrhuncu, jer igrači koji su prije igrali na Šalati pričali su mi o svojim iskustvima i o tome kako je Winter Classic poseban doživljaj tijekom sezone. Vjerujem da su svi bili zadovoljni i sretni što su imali priliku trenirati pod otvorenim nebom. Sunce, lijepo vrijeme i sport koji volimo. Čovjek ne može poželjeti više", rekao je branič Medveščaka Kyle Klubertanz kojeg je jako dojmilo klizalište na Šalati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A retro-spektakl pod zvijezdama samo je nastavak velikih hokejskih utakmica na zagrebačkoj Šalati koje su obilježile povijest Medveščaka u 60-ih i 70-ih godina, ali i noviju povijest Medveščaka kada je hokej pod zvijezdama tzv. Winter Classic postao svojevrsni sinonim i zaštitni znak zagrebačkog kluba i gradskoh klizališta pod zvijezdama.

Ulaznice za događaj dostupne su u slobodnoj prodaji na svim EVENTIM prodajnim mjestima i na www.eventim.hr .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sav promet u subotu 8.2.2014. od 10:00 do 21:00 sat bit će zatvorena Rubetićeva ulica. Stanari imaju neometanu mogućnost kretanja ulicom. Organizatori mole sve gledatelje da se pridržavaju prometne regulacije koja će vrijediti za vrijeme trajanja Citroën Winter Classica te predlažu navijačima da se koriste gradskim prijevozom. Kao alternativna parkirna rješenja predlažu javne gradske garaže (Langić, Importanne Galerija, Kaptol centar).

Budući je klizalište Šalata na otvorenom napominju gledateljima da se toplije i slijevito odjenu i obuju zbog mogućih niskih temperatura, a kako bi bez ikakvih poteškoća uživali u utakmici. Vremenska prognoza u ovom trenutku u korist je navijača i organizatora te će vrijeme u subotu poslijepodne biti stabilno uz moguću laganu kišu u prijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo