Svaka čast! Povijesna pobjeda Medveščaka!

'Lijepo je prvi put odnijeti tri boda iz Rusije. Trener nas je prije utakmice upozorio na njihove najbolje igrače i baš smo ih sve uspjeli zaustaviti.

15.11.2013.
17:16
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka nastavili su s praksom da najbolje odigraju protiv vodećih momčad, na teškom gostovanju kod Salavat Julajeva slavili su s 3:2 (2:0, 1:1, 0:1).

Medveščak je protiv četvrte momčadi Istoka poveo golom kapetana Cheechooa, Jessiman je u 17. povisio na 2:0, a u 36. je na 3:0 povisio Carle. Rusi su uspjeli smanjiti preko Mirnova (37.) i Pihlstroma (56.), no medvjedi su ipak uspjeli sačuvati vodstvo 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedima je ovo prva gostujuća pobjeda u posljednjih šest utakmica, odnosno 35 dana - još od 5:2 slavlja u Donjecku protiv Donbasa, no i prva u povijesti na ruskom tlu. Naime, dvije dosadašnje ostvarili su i Minsku i Donjecku.

"Lijepo je prvi put odnijeti tri boda iz Rusije. Trener nas je prije utakmice upozorio na njihove najbolje igrače i baš smo ih sve uspjeli zaustaviti. To je bio ključ pobjede", rekao je napadač Medveščaka Matt Ellison.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo