SULUDE SCENE IZ BRAZILA: / Krš i lom, psi lutalice i dijete među jurećim automobilima

Image

Kaos koji se prošlog vikenda dogodio tijekom treninga i utrke brazilske serije Stock Car Championships u Curitibi već godinama nije viđen ni na jednom automobilističkom natjecanju.

4.8.2015.
16:54
VOYO logo

Teško je i pobrojati što se sve dogodilo tijekom vikenda, ali svakako treba izdvojiti dva bizarna incidenta i jednu stravičnu nesreću. Za početak, slobodni trening u petak su u jednom trenutku prekinuli - psi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doslovno tako. Nekoliko pasa lutalica je uletjelo na stazu ispred jurećih automobila. Prema izvještajima lokalnih medija, navodno je jedan od ljudi koji rade na stazi u posljednje vrijeme brinuo o psima i hranio ih, a životinje su tijekom treninga pronašle put kroz ogradu i uletjele na stazu u krajnje nezgodnom trenutku.

U prvoj nedjeljnoj utrci došlo je do teške nesreće u startno-ciljnoj ravnini. Thiago Camilo je zbog kvara automobila naglo usporio nakon čega su se u njegovo vozilo zabili Raphael Matos i Felipe Fraga. Izgledalo je stravično, komadi automobila su frcali na sve strane, ali srećom nije bilo teških ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je utrka nastavljena, nasred staze je istrčao maleni dječak. Navodno je htio pokupiti dijelove automobila za uspomenu, dovevši na taj način i sebe i vozače u opasnost. Srećom, nitko na koncu nije stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike