BOLNA STRADANJA / Stravične vijesti iz Ukrajine. U ratu protiv Rusije poginula trojica sportaša, biatlonac i dvojica nogometaša

Image
Foto: Twitter

Talentirani 20-godišnji biatlonac Jevhen Mališev prekinuo je svoju karijeru kako bi se priključio vojsci i branio svoju zemlju

1.3.2022.
23:01
Twitter
VOYO logo

Strašne vijesti stižu iz ratom pogođene Ukrajine. Ukrajinci su potvrdili kako je u ruskoj agresiji stradalo troje cijenjenih sportaša, dvojica nogometaša i biatlonac.

Talentirani 20-godišnji biatlonac Jevhen Mališev prekinuo je svoju karijeru kako bi se priključio vojsci i branio svoju zemlju od ruskih agresora, ali je na kraju tu odluku platio životom. Mališev, koji je bio član juniorske reprezentacije, ubijen je u Harkivu gdje je služio kao vojnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duboka sućut domovini, prijateljima i obitelji. Ostat će u vječnom sjećanju", oglasili su se iz biatlonskog saveza Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Mališev nije jedini sportaš koji je položio život za svoju domovinu Ukrajinu. Život su izgubila i dvojica nogometaša, 21-godišnji Vitalij Sapilo i 25-godišnji Dmitro Martinenko. Sapilo je igrao za Karpatje iz Lavova i stradao je u bitci za Kijev, a Gostomelov igrač Martinenko poginuo je sa svojom majkom kada je bomba pogodila njegovu zgradu u blizini Kijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo