STRAH U ZADNJOJ SEKUNDI: / Rudić zadao glavobolje 'svojoj' Hrvatskoj

Image
Foto: AFP

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su u dvoboju 2.

29.7.2015.
22:03
AFP
VOYO logo

Izabranici Ivice Tucka ušli su vrlo motivirani u susret s Brazilcima, koje vodi bivši hrvatski izbornik Ratko Rudić, ponajviše zbog šokantnog i visokog poraza od istog suparnika prije mjesec dana u Svjetskoj ligi u Bergamu (10:17). U Kazanju je Hrvatska uzvratila na pravi način, sredinom druge četvrtine je povela sa 7:3. No nakon sjajno odigrane dvije prve četvrtine i vodstva 8:4, u preostale dvije četvrtine došlo je do velikog pada u igri Hrvatske koja je u 16 minuta postigla samo dva pogotka.

U petak protiv Kineza

Dvije minute prije kraja Delgado je smanjio na 10:9. Brazilci su nakon toga imali još dvije prilike za izjednačenje, a Delgado je u zadnjoj sekundi pogodio i vratnicu. Tako su naši vaterpolisti ipak sretno sačuvali drugu pobjedu na prvenstvu i ispunili plan izravnog plasmana u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Hrvatske je Sandro Sukno postigao tri gola, a Paulo Obradović dva, dok su Brazilce predvodili Perronne, Crivella i Vrlić s po dva pogotka. U zadnjem dvoboju u skupini A Hrvatska će u petak igrati protiv Kine koja je u srijedu izgubila od Kanade s 8:2.

HRVATSKA - BRAZIL 10:9 (4:2, 4:2, 1:2, 1:3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA: Pavić, Burić 1, Petković, Lončar 1, Joković, Bukić 1, Muslim, Bušlje 1, Sukno 3, Paškvalin 1, Šetka, Obradović 2, Bijač

BRAZIL: Antonelli, Crivella 2, G. Gomes, Gonzalez 1, Salemi, B. Gomes 1, Delgado 1, Silva, Rocha, Perrone 2, Guimaraes, Vrlić 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo