STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: / Hrvatski kapetan potpisao za najbogatiji klub na svijetu u kojemu kolo vode Hrvati

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

33-godišnji Dubrovčanin vraća se u Italiju budući da je ondje proveo sezonu 2015./2016.

28.6.2019.
11:54
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Aleksandar Ivović i Andro Bušlje. Pa, možete li imati jaču braničku postavu u momčadi? Tako je, ne možete.

Image
TKO ĆE IH SADA ZAUSTAVITI? /

Najbogatiji vaterpolski klub na svijetu koji vrvi Hrvatima dovodi i jednog od najboljih

Image
TKO ĆE IH SADA ZAUSTAVITI? /

Najbogatiji vaterpolski klub na svijetu koji vrvi Hrvatima dovodi i jednog od najboljih

Tom se logikom vodio Pro Recco pa je crnogorskom kapetanu dodao i hrvatskog. Jer, ako može, a može, zašto ne? Tim više što najbogatijem klubu na svijetu već četiri godine izmiče europski naslov, a baš je svaki put bio najveći favorit za isti. Skoro pa da su mu i prije sezone uručivali pehar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ne ide pa ne ide, pa ako sad ne bude išlo ni s Bušljom, onda stvarno, neka se ne naljute, ne znamo tko i što im može pomoći.

Četvrti Hrvat

"Andro je top igrač", bio je prvi komentar predsjednika Maurizija Feluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je od najboljih na svijetu i čast nam je da je izabrao Pro Recco u olimpijskoj godini. On je kompletan sportaš, s izraženim fizičkim i tehničkim vještinama komibiniranih sa sjajnom osobnošću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

33-godišnji Dubrovčanin vraća se u Italiju (140 tisuća eura za sezonu) budući da je ondje proveo sezonu 2015./2016. kada je u napuljskom Posillipu uspješno revitalizirao svoju karijeru nakon zasićenja u Jugu. Kada je bilo jasno da tamo više nema što tražiti, uzeo ga je Olympiakos u kojemu je proveo tri godine zajedno s Pavićem i Obradovićem. I naosvajao se trofeja uključujući lanjski u Ligi prvaka koji mu je, pak, prije nekoliko tjedana izmakao u novom finalu.

"Izabrao sam Recco jer je to sjajan klub, ima najuspješnijeg trenera u povijesti sporta i sjajnu ekipu. S nekima sam već ranije igrao i bit će zadovoljstvo opet. Nadam se da ću doprinijeti najvažnijem cilju - osvajanju Lige prvaka", odmah je Reccove zakonitosti shvatio i prihvatio Bušlje koji će biti četvrti Hrvat (Rudić, Bijač, Dobud) u talijanskom prvaku u čijoj će se svlačionici i dalje pričati talijansko-hrvatski, bez obzira što je sidro iz Đenovskog zaljeva digao Luka Bukić koji se vratio u Mladost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Bušljinim dolaskom Rudić je manje-više kompletirao svoju momčad za sljedeću sezonu, već su stigli, odnosno baš se svi vratili, jer su nekoć tu igrali, Andrea Fondelli, Stefano Luongo, Pietro Figlioli i Edoardo di Somma. Rudićevi učenici, pak, više neće biti Michael Bodegas, Niccolo Gitto, Guillermo Molina, Stefano Tempesti (igrat će i dalje s 40 u sirakuškoj Ortigii) te Niccolo Figari.

Trebamo li reći da su još jači?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike