Play ponuda

Medveščak objavio lošu vijest: 'Na neko vrijeme će se povući iz aktivne igre'

shimmer fallback
14.10.2013.
10:37
Play ponuda

"Slijedom ozljede i nužnog, zahtjevnog oporavka igrač Medveščaka Steve Montador na neko vrijeme će se povući iz aktivne igre.

'Klub i Montador, u ponedjeljak su nakon višednevnih konzultacija s liječnicima odlučili kako će se igrač na određeno vrijeme povući iz aktivne igre i posvetiti svom zdravlju. Naime, igrač se u posljednje vrijeme zbog ozljede zadobivene u domaćoj utakmici osjeća loše, a slijedom prijašnje ozbiljne ozljede preporukom liječničkog tima i odlukom igrača dogovoren je nužan i duži oporavak. Igrač će oporavak nastaviti u svome domu u Kanadi', izjavio je glasnogovornik kluba Ranko Vučinić i dodao:

'Igraču je 'zamrznut' ugovor s klubom budući da nije donio finalnu odluku o svojoj budućoj sportskoj karijeri, a zbog mogućeg, predviđenog dužeg oporavka time je oslobođeno mjesto na klupskom rosteru. Vrata Medveščaka svakako ostaju otvorena Montadoru ukoliko se odluči na povratak u aktivni sport i Zagreb. Budući da je odluka stigla u kratkom roku klub upražnjeno mjesto neće odmah popuniti novim igračim pojačanjem, no naš sportski tim svakako će razmotriti potencijalne ponude ukoliko ih bude.'

Igrač će u dogovoru s liječnicima i klubom odmah prestati s treninzima i zahtjevnijim sportskim aktivnostima. Klub i igrač mole navijače da poštuju potrebu igrača za mirnim oporavkom.", stoji na stranicama kluba.

Play ponuda
Play ponuda