Play ponuda

Ništa od prolaza Hrvatske u viši rang natjecanja

shimmer fallback

Hrvatska hokejaška reprezentacija upisala je prvi poraz na Svjetskom prvenstvu Divizije I skupine B koja se igra u litavskom Vilniusu.

24.4.2014.
14:51
Play ponuda

Poljska je nanijela Hrvatskoj prvi poraz savladavši ju s 4-1, čime je ujedno izborila plasman u viši rang natjecanja, odnosno Diviziju I skupinu B. Hrvatskoj je samo pobjeda igrala u ovom susretu za plasman u viši rang natjecanja, no Poljaci su se pokazali kao ipak previsoka prepreka.

Poljska je nakon prvih 20 minuta igre vodila pogotkom Kowalowka, a isti je igrač zabio i za, pokazalo se prelamajućih, 3-1 četiri minute i 39 sekundi prije kraja susreta. Druga je trećina završila neriješenim rezultatom (1-1), no Poljska je bila ta koja je preko Kolusza podigla na 2-0, dok je Kanaet vratio Hrvatsku u igru u 13. minuti druge dionice.

//www.youtube.com/embed/gCItvetTFFw

Snage za potpuni povratak u utakmicu nije bilo, tako da će se naša reprezentacija i u idućem ciklusu Svjetskog prvenstva natjecati u Diviziji I skupini B. Recimo i da je Laszkiewicz postigao posljednji pogodak na susretu u praznu mrežu.

Sljedeća, ujedno i posljednja utakmica Hrvatskoj donosi ogled protiv domaćina Litve, a isti će biti odigran posljednjeg dana prvenstva – subotu.

Play ponuda
Play ponuda