Play ponuda

Šok za Medvjede, najboljeg igrača nema dva mjeseca

shimmer fallback

Početkom ljeta prvi vratar Medveščaka Robert Kristan podvrgnut je rutinskoj operaciji koljena nakon koje je došlo do komplikacija te je učinjena još jedna operacija.

2.8.2011.
17:40
Play ponuda

Igrač se trenutno nalazi na kućnoj njezi u procesu rehabilitacije i terapije, potvrdio je glasnogovornik kluba Ranko Vučinić.

"Mišljenjem liječničkog tima sigurno je kako će Kristan propustiti pripremne treninge i pripremne utakmice momčadi Medveščaka, dok se njegov prvi povratak na led, u vidu treninga, očekuje krajem kolovoza ove godine", stoji u priopćenju kluba.

Naime, nakon operativnog zahvata i tijekom oporavka mišići noge izgubili su snagu, a sam oporavak trenutno nije u cijelosti predvidljiv stoga se ovaj ritam oporavka i povratka u igru isključivo smatra okvirnim datumom koji je podložan promjenama.

Nakon oporavka i rehabilitacije igrač će prvo početi s individualnim, a zatim i timskim pripremama i treninzima na ledu, a sportski tim Medveščaka u suradnji s liječnicima prvo pojavljivanje pred publikom za sada očekuje sredinom odnosno koncem rujna.

"Dok je Kristan na oporavku, na klupi zagrebačkih Medvjeda i na ledu će ga zamijeniti novo vratarsko pojačanje Medveščaka, Micahel Ouzas, koji se ovih dana pridružio momčadi, a slijedom nepredviđenog izostanka prvog vratara momčadi se ovih dana na posudbi pridružio i Slovenac Aleš Sila", rekao je Vučinić.

Vezani članci:

arti-201107200397006 arti-201107150361006 arti-201107120521006

Play ponuda
Play ponuda