ČAK 13 ORGANIZACIJA / Sofascore & CroCop — MMA legenda predstavlja novi sport u aplikaciji

Image
Foto: SofaScore

MMA entuzijasti od sada mogu pristupiti sveobuhvatnim detaljima i statistikama iz trinaest najboljih svjetskih MMA organizacija

15.6.2023.
21:59
SofaScore
VOYO logo

Sofascore, hrvatska tvrtka koja je razvila istoimenu aplikaciju za praćenje sportskih rezultata i detaljne statistike za 24 sporta, najavila je dodavanje novog sporta, prvog borilačkog, svojoj inovativnoj aplikaciji - MMA.

MMA entuzijasti od sada mogu pristupiti sveobuhvatnim detaljima i statistikama iz trinaest najboljih svjetskih MMA organizacija, a širenjem portfelja sportova Sofascore učvršćuje svoju poziciju tržišnog lidera u pružanju detaljnih sportskih statistika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S najnovijim ažuriranjem, Sofascore je postao jedina platforma na tržištu koja nudi kompletan paket detaljne analitike i ažuriranja uživo od najistaknutijih MMA organizacija kao što su UFC, Bellator, Absolute Championship Akhmat, DWCS, PFL, PFL Challenger, Brave, KSW, EFC, Cage Warriors, Jungle Fighters, Rizing i FNC svojoj bazi od 25
milijuna aktivnih korisnika mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi istaknuli predanost svoje platforme ovom sportu, Sofascore je sa zadovoljstvom predstavio MMA legendu Mirka ‘Cro Copa’ Filipovića kao svog brand ambasadora.

Ovaj razvoj označava značajnu prekretnicu za ljubitelje Sofascorea i MMA fanove diljem svijeta, budući da aplikacija donosi objektivnost i jasnoću neizbježno pristranoj interpretaciji svake borbe od strane obožavatelja. Neka brojke govore same za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Uvod u novu eru praćenja MMA

Integracija MMA-a u aplikaciju Sofascore otvara pregršt mogućnosti za MMA entuzijaste te donosi zanimljivosti i informacije o svakom meču. Na jednom mjestu, korisnici sada mogu pristupiti informacijama o rezultatima mečeva u stvarnom vremenu, detaljnim statistikama udaraca (gard, parter, grapple), grafikama sa značajnim udarcima, kao i profilima boraca i rasporedima događaja, što itekako poboljšava njihovo cjelokupno iskustvo praćenja najnovijih događaja iz svijeta MMA-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljeni smo što možemo dodati i MMA već podugačkoj listi sportova koje pokrivamo na svojoj platformi. Naš cilj je koristiti statistike kako bismo pokazali kako se razni faktori jednog meča spajaju u savršenu izvedbu unutar ringa. Kao i što to radimo kod drugih sportova, nudimo statistike i detaljne analize kao objektivnog suca u analizi performansa boraca. Sofascore je tu da pokaže svaki detalj borbe, ali objektivno, bez ljudske pristranosti.” rekao je Zlatko Hrkać, CEO Sofascorea.

Predanost Sofascorea pružanju besprijekornog korisničkog iskustva nadilazi dodavanje MMA-a njihovoj aplikaciji. Integracija također nudi intuitivno sučelje, sustav notifikacija i postavke za praćenje svojih omiljenih boraca, događaja i organizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz MMA, Sofascore pokriva širok raspon sportova, uključujući nogomet, košarku, tenis, kriket i mnoge druge. Platforma je stekla vjernu korisničku bazu zahvaljujući svom točnom ažuriranju podataka u stvarnom vremenu, detaljnim uvidima i statistikama te jednostavnom
dizajnu, što ju čini glavnim odredištem za sportske entuzijaste diljem svijeta.

Zaronite duboko u MMA statistiku uživo uz Sofascore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji MMA-a mogu besplatno preuzeti aplikaciju Sofascore iz Apple App Storea ili Google Play Storea. Kako biste saznali više o Sofascoreu i njegovim značajkama, posjetite www.sofascore.com ili zapratite Sofascore na Instagramu, Twitteru i TikToku.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo