Slovenci poludjeli zbog hrvatske zastave!

Hrvatski biatlonac Jakov Fak, koji nastupa za Sloveniju, na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Ruhpoldingu osvojio je zlatnu medalju u utrci na 20 kilometara.

7.3.2012.
17:24
VOYO logo

Iako je Fak do zlata došao u dresu slovenske reprezentacije, Nijemci su uz novog svjetskog prvaka stavili hrvatsku zastavu, što je odmah izazvalo reakcije kod naših susjeda.

"Nijemci su inače odlični poznavatelji biatlona, ali očito još nisu shvatili da je Fak promijenio državljanstvo, jer su u utrci uz njegovo ime koristili hrvatsku zastavu. Kako je u Njemačkoj to jedan od najpopularnijih sportova, takve greške im se ne bi smjele događati", piše slovenski portal Siol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakov Fak nakon što je osvojio zlato na SP-u rekao je za slovenske medije kako ne žali što je pod njihovom zastavom, ali...

"I te kako znam koja mi je zemlja domovina – to je Hrvatska. Ali nisam požalio, a i neću, zbog odluke da nastupam za Sloveniju. To je za mene bio najbolji izbor", rekao je biatlonac, koji je Hrvatskoj na Olimpijskim igrama u Vancouveru 2010. godine donio broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo