SLOVENAC NIJE MOGAO SAM: / Medvjedi potpuno bezopasni protiv Snježnih leoparda

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hokejaši Medveščaka doživjeli su deseti poraz u ovosezonskom izdanju KHL-a nakon što je bolji od zagrebačkih oklopnika u nedjelju u Kazanju bio domaći Ak Bars s 2:0 (1:0, 0:0, 1:0).

11.10.2015.
19:14
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prošlogodišnji poraženi finalisti u borbi za Gagarinov kup poveli su već u 2. minuti na prilično sretan način. Naime, vratar Medveščaka Gašper Krošelj uspio je zaustaviti udarac Gluhova, no na nesreću Slovenca pločica se odbila u zrak i od njegovih leđa završila u mreži. Krošelj je bio najbolji igrač Medvjeda na ovoj utakmici, na kojoj su Zagrepčani imali samo 14 udaraca prema domaćem vrataru, u odnosu na 29 pokušaja hokejaša iz Kazanja.

U utorak protiv Lade

Krošelj je sve do 54. minute držao Medveščak u igri, ali je tada po drugi put kapitulirao, kad ga je uspio svladati Lukojanov. Emil Garipov uspio je sačuvati svoju mrežu i donijeti sedmu ovosezonsku pobjedu Snježnim leopardima koji se s 28 bodova iz 19 utakmica nalaze na 8. mjestu Istočne konferencije KHL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je iz 21 utakmice osvojio 34 boda i trenutno je šesti u Zapadnoj konferenciji. Prije serije od sedam domaćih utakmica Medveščak će u utorak odraditi gostovanje kod Lade u Toljatiju. Lada je posljednjeplasirana momčad Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo