IZNENADIO JAVNOST / Slavni hrvatski atletičar objavio kraj karijere putem Instagrama: 'Ovo ljeto je prekretnica...'

Image
Foto: Profimedia

Ipak, ostat će, kako kaže, u sportu

2.8.2021.
19:09
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski atletičar i osvajač brončane medalje u bacanju kugle sa Svjetskog prvenstva u Londonu 2017. godine, Stipe Žunić, objavio je na svom Instagram-profilu, da prekida svoju profesionalnu sportsku karijeru.

''Došao je i taj dan, dan kad profesionalnim nastupima govorim zbogom, a svima vama koji ovo čitate - hvala. Bolje rečeno, ovaj dan je zbroj svih dana u posljednje dvije godine koji su najavljivali kraj jedne prekrasne povijesne atletske priče i karijere. Nisam se mogao više hrvati s vlastitom željom za povratkom i vašim pitanjima 'gdje sam na atletskoj sceni'. Ova odluka, dakako, nije došla preko noći, bilo je tu u više navrata pokušaja povratka i nanovo otvaranih (starih) ozljeda. Iskusio sam da je od ključne važnosti znati slušati vlastito tijelo i stoga mogu s radošću i dubokom zahvalnosti gledati na sve iza sebe, a svega stvarno ima mnogo'', započeo je Žunić u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo ljeto je prekrenitca'

Ipak, ostat će, kako kaže, u sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Osjećam ponajprije veliku zahvalnost Bogu, darivatelju svih talenata, jer ne znam što imam, a da nisam od Njega primio, pa tako i samu volju i rasvjetljenje za razvoj danih talenata i sposobnosti, kako u atletici tako i u kickboksu, boksu i glazbi. Ne razviti talenat značilo bi žrtvovati dar, kako je netko rekao. Da nekoga ne preskočim, hvala mojoj najvećoj podršci Lei Glasnović, mojoj obitelji, užoj i široj, svim mojim trenerima, fizioterapeutima, maserima, doktorima, svećenicima, savezima, klubovima, sveučilištima i prijateljima, sportašima, menadžerima, navijačima i ljudima dobre volje na svim kontinentima čije je srce kucalo na svim natjecanjima s mojim. Hvala i svim lekcijama, dobrim i lošim, pobjedama i porazima, koji su me dijelom izgradili u osobu s iskustvom koja danas jesam'', napisao je Žunić.

Na kraju je zaključio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo ljeto je prekretnica i slaganje prioriteta i nova stranica života, kojoj se jako radujem. U sportu ću ostati na jedan drugačiji način, i za vas uskoro imam mnogo dobrog materijala, a o čemu se radi, saznajte i dalje uz mene i ovaj profil. Svaka me rečenica vuče na još pet sljedećih, pa ću ovdje stati. Još jednom veliko hvala! Vaš Stipe'', zaključio je Žunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo