LEGENDA / Slavni Emil Zoraj ušetao u dvoranu OŠ Jelkovec i vrijeme kao da je stalo: 'Ja najopakiji tip u gradu? Svašta komentiraju ljudi, ja sam prvo umiljat a onda opasan'

Image
Foto: Screenshot

Emil Zoraj i Sandrino Starčević iznijeli su za Net.hr svoje dojmove o 22. prvenstvu Hrvatske u tajlandskom boksu

18.3.2023.
17:49
Screenshot
VOYO logo

Kad se pojavio onako u kožnoj jakni, poput najvećeg frajera, svi su počeli zuriti u njega. Da, uzbudljivo je bilo danas na 22. prvenstvu Hrvatske u tajlandskom boksu koje se održalo u OŠ Jelkovec. Među uzvanicima, onima koji su došli uživati i oplemeniti veliki povratak tajlandskog boksa u Zagreb i Hrvatsku, najbrutalnijeg borilačkog sporta na svijetu, bio je i slavni borac Emil Zoraj.

Image
Goloruk na planinu /

Glory se prisjetio posljednjeg Cro Copovog kickboxing meča: Pogledajte kako je Mirko prebio dopingiranog Amerikanca

Image
Goloruk na planinu /

Glory se prisjetio posljednjeg Cro Copovog kickboxing meča: Pogledajte kako je Mirko prebio dopingiranog Amerikanca

Velika karijera

Zoraj je bivši profesionalni borac koji iza sebe ima veliku i uglednu karijeru - kickboksač i Muay Thai udarač, vlasnik pojasa WBC Muay Thai International Super srednje kategorije (-76 kg), Euro-afrički Muay Thai prvak -76 kg iz 2008., 2006 WKA Thai Boxing svjetski šampion -76 kg, 2005 WKA Thaiboxing svjetski šampion -83 kg, 2005 It's Showtime 75MAX Trophy Tilburg Pool B šampion i vlasnik i MTA europskog pojasa trostruki IMTA europski Thaiboxing šampion, plijenio je pažnju brojnih amaterskih boraca koji žele biti kao on. Svojom pojavom i borilačkom veličinom Emil Zoraj bio je u središtu pozornosti u sportskoj dvorani OŠ Jelkovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emil Zoraj iznio je dojmove za Net.hr zajedno sa jednim od organizatora Sandrinom Starčevićem. Upitali smo ga kako komentira to što narod, ljudi, novinari i ostali koji prate borilačke sportove i upoznati su sa sportskim likom i djelom Emila Zoraja, nekad su ga spominjali a neki ga još uvijek spominju, govore o njemu u kontekstu najopakijeg lika u gradu Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svašta komentiraju ljudi, ja sam umiljat - prvo umiljat a onda opasan", kazao je za portal Net.hr dobro raspoloženi Emil Zoraj.

Sandrino Starčević: 'Emil je fenomenalan. Često obilazi zagrebačke klubove, pomaže dečkima...'

Sandrino Starčević, predsjednik Zagrebačkog saveza tajlandskog boksa i glavni trener u klubu Muay Thai Academy, čovjek koji jako puno radi na popularizaciji Muay Thaija u Zagrebu, nadovezao se na izjavu Emila Zoraja i naše šaljivo pitanje koje je išlo u smjeru fantastičnih sportskih dostignuća. Jer, u trenutku našeg razgovora s njima - obojica su u rukama držali šampionski WBC pojas Emila Zoraja - a to je ono o čemu sanjaju svi borci koji su nastupili na 22. Državnom prvenstvu u tajlandskom boksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma Emil je fenomenalan. Često obilazi zagrebačke klubove, pomaže dečkima, čak je ljetos održao seminar i ovo ljeto isto planiramo. Mislim da je lijepo što grad Zagreb ima od nekog učiti".

Pogledajte u prlloženom Facebook videu čitav razgovor s Emilom Zorajom i Sandrinom Starčevićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo