Skandalozni napad: 'Ante Kostelić je je**ni idiot!'

22.2.2014.
20:23
VOYO logo

Švedski skijaši Andre Myhrer i Mattias Hargin bili su u samom vrhu poretka nakon prve vožnje, a kad su u drugoj ispali, zajedno s još deset skijaša za koje je staza Ante Kostelića bila preteška, obrušili su se na tvorca hrvatskog skijanja.

"Za njega je vrijeme da ode u mirovinu, nadam se da ga neće biti na sljedećim Olimpijskim igrama", rekao je Myhrer za švedski portal Aftonbladet, a onda upotrijebio rječnik nedostojan jednog sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je je**ni idiot!'.

I nije se Šveđanin zaustavio na ovoj sramotnoj izjavi. Myhrer sumnja da je Gips tako tešku stazu napravio kako bi što više u poretku pogurao svog sina Ivicu, prenosi švedski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je uvijek postavljao teške staze i sada je već tužno da to moramo trpjeti. Postalo je sve to preekstremno i presmiješno. Pitajte bilo koga od skijaša, svi će vam reći isto. Ovo se više ne smije nastaviti, on postavlja staze u skladu s pravilima, ali mislim da bi FIS nešto trebao mijenjati po tom pitanju", rekao je Myhrer koji bi za ovakav divljački nastup i riječnik i sam trebao dobiti tešku kaznu.

Skijaš na rubu živčanog sloma na kraju je poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ga sad sretnem, stvarno ne znam što bi se moglo sve dogoditi... Može biti prokleto sretan ako se nećemo vidjeti neko vrijeme".

'Što biste napravili?', pitao je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam to ovdje reći. Ta staza je bila loša šala, najgora koju sam ikad vozio".

Francuzi su također divljali poslije utrke, pa je Fabien Saguez, tehnički direktor reprezentacije, izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stazu je postavio senilan i nesposoban čovjek. Htio je biti opak i bio je to. Uništio je utrku, dobili smo jedno veliko ništa. Razočaran sam i ljut".

Na kraju pomalo apsurdno zvuči da su Austrijanci, koji drmaju svjetskim skijanjem, bili zadovoljni stazom, jer, naravno, njihova dva majstora i favorti utrke, Mario Matt i Marcel Hirscher, osvojila su zlatnu i srebrnu medalju. A to već samo po sebi govori o (ne)učinkovitosti prirode Gipsove selekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike