SKANDAL U FINALU EP: / Užasno, brutalno smo pokradeni!

Image

Vaterpolisti Srbije obranili su naslov prvaka Europe. Slavili su protiv Crne Gore rezutatom 10-8, a nakon dvoboja pale su teške riječi.

24.1.2016.
12:44
VOYO logo

Crnogorci se ne mogu samo tako pomiriti s porazom, smatraju da su suci skrojili ishod finalne utakmice.

"Žao mi je, nosim gorčinu... Volio bih reći puno lijepih stvari reprezentativcima Srbije jer su to zaslužili, to su sjajni momci, sjvetski igrači i veliki smo prijatelji. Sve što su do sada osvojili su zaslužili, ali u subotu nisu. Na brutalan nači smo pokradeni, žao mi je zbog toga. Sudački par nije bio na visini zadatka, ili je bio na visini po nekom njihovom cilju. Užasno", rekao je Nikola Janović novinarima nakon utakmice i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš mi je žao. Kao sportaš im čestitam, ali kao čovjek sam razočaran. Organizacija je bila fenomenalna, sve je bilo super, ali ako je trebalo da oni osvoje zlato, to je trebali ste nam ranije reći, a ne ovako da se borimo i da igramo uzalud. Čestitam mojim momcima. Za neka srebra koja smo osvojili rekli smo da smo sami krivi, ali večeras smo bili bolji u finalu. Žao mi je što ne mogu reći nešto drugačije", zaključio je igrač Juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci su u finalu imali par dvojbenih odluka, čak se niti sami nisu mogli dogovoriti kako bi dosudili. Tako su recimo poništili iznimno bitan gol Radovićev gol u posljednjoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike