Tragedija od koje boli srce: Prekrasna sportašica ostala nepokretna

Marija Komisarova (23), ruska akrobatska skijašica koja je doživjela tešku nesreću na netom završenim Olimpijskim igrama u Sočiju, objavila je da je paralizirana od struka naniže.

26.2.2014.
12:17
VOYO logo

"Ne osjećam ništa od struka naniže. No ja sam jaka! I znam da ću jednog dana ponovno stajati na svojim nogama!", napisala je jedna od najljepših sportašica Rusije na Instagramu.

23-godišnja skijašica je 15. veljače doživjela težak pad pri kojem joj je puknuo 12. kralježak. Komisarova je odmah operirana u obližnjoj bolnici u Krasnaji Poljani, a potom je prebačena u specijalističku kliniku u Münchenu, gdje je bila podvrgnuta višestrukim operacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po povratku u Rusiju posjetio ju je predsjednik Vladimir Putin, koji joj je zaželio brzi oporavak, te ja napomenuo da će država pokriti sve troškove njenog liječenja.

//www.youtube.com/embed/Yu0-wk35Y7Q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akrobatsko skijanje je jedan od najopasnijih olimpijskih sportova, u čijim se utrkama četiri skijaša natječu u brzini, prolaženju raznih prepreka, te izvršavanju akrobatskih skokova. Upravo je pri potonjem stradala mlada Ruskinja.

//www.youtube.com/embed/OTfV7N1iCBU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike