RUSKA LJEPOTICA IH ŽELI ŠTO PRIJE ZABORAVITI: / 'Olimpijske igre u Riju su bile užasne, pravi rat'

Image
Foto: Instagram/Julija Efimova

Neće svim sportašima Olimpijske igre u Rio de Janeiru ostati u lijepom sjećanju. Jedna od onih koja će ih rado zaboraviti je ruska plivačica Julija Jefimova.

21.8.2016.
15:14
Instagram/Julija Efimova
VOYO logo

Ona je Igre u Riju u intervjuu za BBC nazvala užasnima i opisala ih kao rat. Ne treba to toliko čudtii kad se uzme u obzir da je 24-godišnjakinja u više navrata bila na meti brojnih plivača.

Image
SEKSI FOTOGRAFIJE RUSKE PLIVAČICE: /

Neki ju ne mogu smisliti, no mnogo ih je više koji ju vole vidjeti

Image
SEKSI FOTOGRAFIJE RUSKE PLIVAČICE: /

Neki ju ne mogu smisliti, no mnogo ih je više koji ju vole vidjeti

Napadi kolega

Jefimova je zeleno svjetlo za nastup u Riju dobila nakon što je Sportski arbitražni sud (CAS) poništio odluku Međunarodne federacije vodenih sportova (FINA) koja joj je zabranila sudjelovanje zbog ranijeg pada na doping-testu. Četverostruka svjetska prvakinja je 2013. dobila 16-mjesečnu suspenziju zbog korištenja steroidnog hormona DHEA, a početkom ove godine je bila pozitivna i na meldonij. Naknadno je, ipak, oslobođena optužbi zbog nedostatka dokaza je li uzela spomenutu supstancu prije ili nakon 1. siječnja kada je stavljena na popis nedopuštenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruskinja je tako došla u Rio i osvojila srebrne medalje na 100 i 200 metara prsno, ali je cijelo vrijeme morala trpjeti napade kolega iz drugih reprezentacija koji je smatraju prevaranticom. Amerikanka Lily King je svoju pobjedu na 100 prsno nazvala nevjerojatnom jer je ostvarena u konkurenciji plivačica koje nisu čiste, a oglasio se i najtrofejniji olimpijac svih vremena Michael Phelps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nimalo pozitivne Igre'

"Tužno je što ovdje imamo ljude koji su bili pozitivni ne jednom, već dvaput i svejedno su dobili priliku plivati na Olimpijskim igrama", rekao je osvajač 28 olimpijskih medalja.

Jefimova se nakon svega u intervjuu za BBC požalila na događaje u Riju i priznala da joj ove Olimpijske igre neće ostati u lijepom sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to više rat nego natjecanje. Velika natjecanja su obično prilika za zabavu i susret s ljudima iz drugih zemalja, za razgovor s prijateljima. No, ove su Igre bile užasne, nimalo pozitivne. Bio je to rat", istaknula je Jefimova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo