RUDIĆ NA VELIKIM MUKAMA: / Brazilci u šoku zbog seksualnog skandala

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Legendarni hrvatski vaterpolski stručnjak Ratko Rudić našao se u neočekivanim problemima svega koji dan prije no što je počelo Svjetsko prvenstvo u ruskom Kazanju.

28.7.2015.
12:11
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Rudić je danas izbornik Brazila, a njegov rezervni golman Thye Mattos Venura Bezerra (26) nekoliko je dana prije SP-a optužen za silovanje. Skandal se navodno dogodio tijekom nedavnih Panameričkih igara koje su održane u Torontu, a kanadska je policija raspisala tjeralicu za Bezerrom.

Raspisana tjeralica

Navodni seksualni prijestup se dogodio u ranim jutarnjim satima 16. srpnja. Prema policijskom izvještaju, 22-godišnja žena je bila u kući s prijateljicom i dvojicom muškaraca, navodno članovima brazilske reprezentacije. Nakon što je otišla spavati Bezerra ju je navodno silovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava ove vijesti je izazvala šok u brazilskoj reprezentaciji. Izvršni direktor Brazilskog saveza vodenih sportova Ricardo de Moura izjavio je da je vratar iznimno uzrujan i da su svi u reprezentaciji iznenađeni optužbama. Brazil je u ponedjeljak u prvoj utakmici SP-a igrao protiv Kine, a Bezerre nije bilo u sastavu, tako da je Rudić ostao na samo jednom golmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je cijela ova situacija utjecala i na nastup Brazilaca koji su odigrali samo 9:9 protiv Kineza. U srijedu, pak, Rudićevi izabranici igraju protiv Hrvatske, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Bezerra osvanuti u kadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo