SVI PIŠU O TOME / Riječi izbornika Hrvatske odjeknule u Srbiji: 'Neočekivano je spomenuo i Novaka Đokovića'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Nakon utakmice hrvatski izbornik Ivica Tucak spomenuo je Novaka Đokovića, a njegove riječi odjeknule su u Srbiji

18.7.2023.
10:58
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su reprezentaciju Argentine s uvjerljivih 24-5 (8-2, 4-1, 7-0, 5-2) i tako na najbolji način otvorili nastup na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki.

Image
AJMO BARAKUDE /

Ivica Tucak otkrio što ga najviše veseli uoči bitnog okršaja s jakim protivnikom

Image
AJMO BARAKUDE /

Ivica Tucak otkrio što ga najviše veseli uoči bitnog okršaja s jakim protivnikom

Izabranici Ivice Tucka nisu podcijenili suparnika te su ozbiljnim pristupom i angažmanom došli do najuvjerljivije pobjede u utakmicama prvog kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već na polovici prve četvrtine Hrvatska je vodila s 4-0, a nakon prvog dijela prednost je bila šest pogodaka (8-2). Nešto neefikasniji su bili hrvatski vaterpolisti u drugoj četvrtini (4-1), da bi u trećoj hrvatska obrana ostavila Argentince bez pogotka (7-0). Tek sredinom zadnje četvrtine došlo je do kratkotrajnog, ali i razumljivog opuštanja hrvatske reprezentacije, što su argentinski vaterpolisti iskoristili te prekinuli razdoblje od gotovo 14 minuta bez pogotka. Ipak, u završnici zadnjeg dijela utakmice Hrvatska je s još tri pogotka došla do pobjede od 19 golova razlike (24-5).

Nakon utakmice hrvatski izbornik Ivica Tucak spomenuo je Novaka Đokovića, a njegove riječi odjeknule su u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je posebno bilo zanimljivo jest bio njegov osvrt na utakmicu protiv Mađarske kada je neočekivano spomenuo i Novaka Đokovića", pišu srpski mediji pa ističu njegovu izjavu:

"Kad učinite sve, onda se možete nadati dobrom rezultatu. Mi jesmo učinili sve, ali hoćemo li uspjeti, to zavisi od milijun faktora. Gledali smo zajedno finale Wimbledona, Đokoviću je nedostajao jedan poen da povede s 2:0 u setovima, ali nije dobio taj poen i onda je izgubio meč. Takav je sport", rekao je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo