REBENSBURG POBJEDNICA VELESLALOMA U KRONPLATZU: / Shiffrin ostala bez bodova, Popović na dvije stotinke od druge vožnje

Image
Foto: AFP

Skijašice iz Kronplatza sele u švicarski Lenzerheide, gdje će se u petak boriti za nove bodove

23.1.2018.
14:31
AFP
VOYO logo

Njemačka skijašica Viktoria Rebensburg ostvarila je u utorak u talijanskom Kronplatzu svoju 16. pobjedu u Svjetskom kupu, a 14. u veleslalomskim utrkama, nadmašivši drugoplasiranu Norvežanku Ragnhild Mowinckel za samo tri stotinke, dok je najboljoj hrvatskoj skijašici Leoni Popović plasman u drugu vožnju pobjegao za samo dvije stotinke te je ostala na nezahvalnom, 31. mjestu u prvoj vožnji.

Rebensburg je u prvoj vožnji imala treće vrijeme, a za vodećom Mowinckel zaostajala je samo devet stotinki. U drugoj vožnji je 28-godišnja Njemica bila najbrža, a 25-godišnja Norvežanka je imala drugo vrijeme, što joj je bilo dovoljno za najbolji plasman u karijeri, drugo postolje, ali ne i za prvu pobjedu. Treća je bila 27-godišnja Talijanka Federica Brignone, čiji je zaostatak bio 66 stotinki za pobjednicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shiffrin bez bodova

Vodeća u ukupnom poretku Amerikanka Mikaela Shiffrin nije završila prvu vožnju pa je izgubila vodstvo u redoslijedu veleslalomašica od Viktorije Rebensburg koja je ove sezone već bila najbrža na veleslalomu u američkom Killingtonu te sada ima 37 bodova više od Shiffrin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebensburg se pobjedom probila na drugo mjesto u ukupnom redoslijedu u kojem Shiffrin još uvijek ima ogromna 843 boda prednosti.

Skijašice iz Kronplatza sele u švicarski Lenzerheide, gdje će se u petak boriti za nove bodove, a na rasporedu je alpska kombinacija. U subotu će na istom mjestu biti vožen novi veleslalom, a u nedjelju je na rasporedu slalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike