Play ponuda

Medvescak izgubio pred 4500 navijaca u Domu sportova

shimmer fallback
16.9.2014.
23:38
Play ponuda

Unatoc promijenjenom sastavu Medvescaka, Torpedo je ostao nerjesiva enigma za zagrebacke oklopnike. U prosloj sezoni gosti su u Zagrebu slavili nakon raspucavanja, a ovoga puta otisli su sa sva tri boda.

Gosti iz Njizneg Novgoroda do vodstva su stigli neocekivano, nakon nesto manje od 10 minuta igre, kad su ostali s igracem manje na ledu. Vjaceslav Kuljomin sjurio se u napadacku trecinu i svladao Barryja Brusta (9:40).

Medvescakovi hokejasi nisu iskoristili igraca vise za izjednacenje, ali tek sto je momcad Torpeda kompletirana Pascal Pelletier (11:54) svladao je Ivana Kasutina iz neposredne blizine nakon odlicnog dodavanja Martina St. Pierrea.

Veselje navijaca Medvescaka jos se nije stisalo kad je Sergej Bernackij iznenadio Brusta udarcem s plave crte i Torpedo je opet poveo (12:33).

U drugoj trecini pogodaka nije bilo, ali uzbudenja nije nedostajalo. U 31. minuti zaiskrilo je pred Medvescakovim golom. U medusobnom udaranju Barry Brust je najlosije prosao, jer su suci procijenili da je on izazvao tucnjavu te ga iskljucili do kraja utakmice.

Medvjedi do kraja utakmice nisu uspjeli svladati gostujuceg vratara, dok su gosti u 49. minuti stigli do nedostizne prednosti pogotkom Krasnoslobodceva (48:06) kad je Medvescak imao igraca manje na ledu. Wojtek Wolski (59:58) samo je potvrdio pobjedu gostiju kad je Chuck Weber povukao Marka Dekanicha s vrata.

Medvescak je nakon sest kola ostao na samo tri boda i na dnu ljestvice Zapadne konferencije KHL-a. Priliku za iskupljenje i popravak bodovnog salda Medvescak ima vec u cetvrtak kad u Domu sportova gostuje moskovski CSKA.

Play ponuda
Play ponuda