Prvaci NHL lige nakon penala svladali Floridu

Aktualni prvaci NHL lige Boston Bruinsi brzo su se oporavili od subotnjeg neočekivanog poraza od Caroline (4:2) pobijedivši u gostima Floridu 3:2 nakon boljeg izvođenja penala.

17.1.2012.
10:13
VOYO logo

Bruinsi su poveli protiv Floride nakon svega 80-ak sekundi igre preko Kanađanina Patricea Bergerona. Bio je to njegov 13. pogodak ove sezone, a ujedno i jedini koji su gledatelji mogli vidjeti u prvoj trećini utakmice. Druga dionica bila je puno efikasnija, pa su tako najprije domaći hokejaši u devetoj minuti stigli do izjednačenja. Strijelac za 1:1 bio je Jason Garrison. Šest minuta kasnije gosti ponovno dolaze do prednosti, a zgoditak opet postiže Bergeron. Međutim, vodstvo Bruinsa bilo je kratkotrajno jer je samo minutu kasnije Shawn Matthias vratio stvari na početak svojim osmim pogotkom u sezoni. S rezultatom 2:2 ušlo se u posljednju trećinu u kojoj nije bilo pogodaka, kao ni u petominutnom produžetku, pa se pristupilo izvođenju penala. Nakon dva promašaja, odnosno obrana s obiju strana, Stephen Weiss postigao je gol za Floridu kojoj je trebala još jedna obrana vratara Clemmensena za slavlje.

Međutim, najbolji igrač susreta Bergeron zabio je za izjednačenje, a svega minutu kasnije, nakon promašaja Floride, David Krejči donosi prvacima dva boda s vrlo neugodnog gostovanja. S tri pogotka u prvoj i dva u drugoj trećini Detroit Red Wingsi su na svom ledu slavili protiv Buffalo Sabersa s uvjerljivih 5:0. Svih pet pogodaka za domaćine postigli su različiti igrači, dok je Jimmy Howard na golu bio vrlo siguran obranivši svih 27 udaraca prema svojim vratima. Izdvojimo još 3:1 gostujuću pobjedu Nashville Predatorsa protiv New York Islandersa. Sva tri svoja pogotka Nashville je postigao u prvoj trećini, dok je počasni gol za domaćine, svoj 16. ove sezone, John Tavares zabio četiri minute prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NY Islanders - Nashville 1:3 Phoenix - Colorado 6:1 Ottawa - Winnipeg 0:2 Florida - Boston 2:3 (penali) St. Louis - Dallas 1:0 Detroit - Buffalo 5:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo