TURISTIČKA DESTINACIJA / Prizori kakve ima samo Hrvatska: UFC-ov prvak odmara na Pagu

Image
Foto: Profimedia.hr

Njegova iduća borbi mogla bi biti ona ona protiv Glovera Texeire kojemu se želi osvetiti nakon što ga je porazio u njihovom prošlom sučeljavanju

27.7.2022.
16:05
Profimedia.hr
VOYO logo

Jiri Prochazka, UFC-ov prvak poluteške kategorije je svoje slobodno vrijeme tokom ljeta odlučio iskoristiti slobodno vrijeme kako bi došao na odmor u Hrvatsku. Naime on nije jedini sportaš koji se odlučuje za dolazak u Lijepu našu tokom turističke sezone, a zasigurno da je Jadransko more dosta privlačno turistima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno nema dogovorenih borbi pa 29- godišnji Čeh može uživati u prekrasnim prizorima koje pruža Hrvatska. Zadnji put se borio sredinom šestom mjeseca, a na Instagramu je svojim pratiteljima podijelio slike njegovog odmora koji će trajati dva tjedna. Nije se zadržao samo na moru nego je odlučio posjetiti i planinsko područje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je kao tinejđer sudjelovao u uličnim tučama gotovo svaki dan zbog čega se pridružio huliganskom klubu što je sigurno utjecalo na to da danas postane borac kakav je. U mješovitim borilačkim vještinama ima 33 borbe, a iz ringa je 29 puta izlazio kao pobjednik.

Neka od njegovih idućih borbi mogla bi biti ona ona protiv Glovera Texeire kojemu se želi osvetiti nakon što ga je porazio u njihovom prošlom sučeljavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo