Play ponuda

PRIZNANJE ZA BRKLJAČIĆ I HANŽEK: / Nakon ovoga zagrebački miting može samo rasti

Image
Foto: PIXSELL

Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga

29.10.2018.
15:43
PIXSELL
Play ponuda

Direktorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić izabrana je u Izvršni odbor Euromeetingsa, organizacije koja zastupa 40 atletskih mitinga u Europi, uključujući i sve europske mitinge Dijamantne lige.

Ovo je još jedno priznanje Hanžekovićevom memorijalu koji je već niz godina među najboljim svjetskim atletskim mitinzima. Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga, što je rang odmah iza Dijamantne lige, a Ivana Brkljačić je na čelu zagrebačkog mitinga već 10 godina.

U vrhu liste svjetskih mitinga

"Zahvaljujući Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću, Memorijal Borisa Hanžekovića je pozicioniran u samom vrhu liste svjetskih mitinga. Radujem se da je i na ovaj način miting dobio priznanje za svoju kvalitetu i nadam se da će Hanžekovićev memorijal i dalje rasti", rekla je Ivana Brkljačić.

Uz Ivanu Brkljačić u novom Izvršnom odboru su još i novi predsjednik Alfons Juck (Ostrava), Cedric Van Branteghem (Bruxelles), Jari Salonen (Turku), Jacky Delapierre (Lausanne), Johan Engberg (Karlstad), Hans Klosterman (Hengelo), Marc Corstjens (Heusden/Liege), Marc Osenberg (Düsseldorf) i Spencer Barden (London/Birmingham).

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.

Play ponuda
Play ponuda