PRESTIŽNA NOMINACIJA: / Nepobjediva braća Sinković pred novim velikim priznanjem

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
8.11.2016.
12:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Veliko je ovo priznanje braći Sinković, koji su se i ove godine našli među najboljima na svijetu, dok trener Bralić, brani prošlogodišnju titulu najboljeg veslačkog trenera svijeta.

FISA nagrade za najbolje u 2016. godini dodjeljuje u pet kategorija i to za najbolju mušku i žensku posadu, najbolju para-veslačku posadu, najboljeg trenera te posebnu nagradu za doprinos veslanju kao sportu. Proglašenje će biti 2. prosinca, a nagrade najboljima dodijelit će se 28. siječnja 2017. u Vancouveru na konferenciji za veslačke trenere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje veslačke posade i trenere kandidirali su gledatelji, zaljubljenici u veslanje i mediji, a zatim je FISA-ino vijeće temeljem kandidature izabralo finaliste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz braću Sinković u konkurenciji za mušku posadu godine, našle su se još Francuska (Pierre Houin, Jeremie Azou), Novi Zeland (Mahe Drysdale) i (Eric Murray, Hamish Bond) i Švicarska (Lucas Tramer, Simon Schürch, Simon Niepmann, Mario Gyr), dok su se u konkurenciji za najboljeg trenera, osim Nikole Bralića, našle još i Velika Britanija (Jürgen Gröbler), Francuska (Alexis Besancon), Irska (Domenic Casey), Novi Zeland (Noel Donaldson) i Južnoafrička Republika (Roger Barrow).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo