POSTAVIO SI NAJVIŠI CILJ: / Hrvatskog aduta u Rio de Janeiru zanima isključivo - zlato!

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatski gimnastičar Filip Ude u kolovozu će u Rio de Janeiru treći put nastupiti na Olimpijskim igrama. Prije osam godina u Pekingu je osvojio srebro na konju s hvataljkama, u Londonu 2012.

26.4.2016.
15:41
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Prije desetak je dana Ude u brazilskom velegradu kroz višebojske kvalifikacije izborio nastup na Igrama. U kolovozu se vraća na isto mjesto i uopće ne krije da mu je cilj - zlatna medalja.

Želi i u Tokio 2020.

"Uspjehom na kvalifikacijama ostvario sam još jedan zacrtani cilj i sada se konačno mogu posvetiti treninzima na konju s hvataljkama. Pripremam vježbu s kojom se mogu popeti na postolje. Vjerujte mi da ću sve napraviti da ostvarim san koji svaki olimpijac sanja, a to je zlato", rekao je Ude na konferenciji za novinare u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čakovčanin je dodao da se u životu moraju postaviti najviši ciljevi, a on je sebi zacrtao osvajanje zlatne medalje u Riju, ali i nastup Olimpijskim igrama u Tokiju za četiri godine. Filipov trener Mario Vukoja najavio je, pak, kako će njegov učenik u idućih sto dana sudjelovati na pet natjecanja, te odraditi dva mini-ciklusa priprema i 140 treninga, sve s ciljem kako bi potpuno spreman krenuo u lov na zlato u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo