Medvjedi poludjeli! Neviđena makljaža u Ledenoj!

Neviđena tučnjava u Ledenoj dvorani!

6.3.2012.
21:16
VOYO logo

Tih 18 sekundi nije se nadoknadilo u trećoj, a treba reći kako su Austrijanci cijeli dotadašnji dio utakmice provocirali, to im je bila taktika, a nakon što su se našli u rezultatskom minusu, igračima Medveščaka popustili su živci pa su nasjeli na provokacije i nastao je kaos na ledu.

Nakon pet pobjeda Medveščaka u prvom dijelu sezone, naravno računajući i naknadno oduzetu pobjedu koja je pripisana Austrijancima, KAC je u najvažnijem momentu odigrao sjajno, iskoristio sve slabosti Medvjeda, te upisao uvjerljivu pobjedu 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih desetak minuta Medveščak je dominirao, a onda je uslijedio hladan tuš. Igrač KAC-a koji je i inače vrlo raspoložen u dvobojima sa zagrebačkim sastavom Thomas Koch na dodavanje Fureya iz praktički prvog ozbiljnijeg napada doveo je goste do prednosti.

Nakon tog zgoditka situacija na terenu se potpuno promijenila, a sve je više posla imao Kristan na domaćim vratima. Drugi dio počeo je odličnom prilikom Serticha, a onda su gosti poveli s 0:2. Na dodavanje Manuela Geiera iz gužve i odbijanca Herburger je svojim 9. golom KAC-u donio osjetnije vodstvo, a bolju igru u drugoj trećini gosti su potvrdili još jednim pogotkom u 37. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan rezultat isprepleten pokojom dvojbenom sudačkom procjenom postavio je Scofield u 52. minuti upisavši se u strijelce 17. puta. Odličnu dionicu na vratima gostiju Chiodo je zaključio sačuvavši čistu mrežu s 37 obrana.

Medveščak – KAC 0:4 (serije 0-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linz – Olimpija 4:2 (serija 0-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo