TESTIRA GRANICE / VIDEO Poljska MMA borkinja šokirala bizarnim izborom odjeće na vaganju: 'Kako vam se sviđa Ewa iz raja?'

Image

Poljakinji sklonoj kontroverznim potezima ovo nije prvi put da izaziva buru u sportskom svijetu. Naime, dok je još njegovala boksačku karijeru izazvala je kaos nakon što je na sučeljavanju suparnicu iznenada poljubila u usta

9.6.2022.
13:55
VOYO logo

Ewa Brodnicka, bivša prvakinja svijeta prema WBO-u, je ponovno šokirala javnost na vaganju pred svoj drugi profesionalni MMA meč. U MMA debiju je doživjela poraz, a u drugom ogledu je ipak došla do premijerne pobjede no više je pozornosti izazvala na vaganju nego na samom meču.

Brodnicka se pojavila prekrivena listovima raspoređenim po strateškim mjestima, a na društvenim mrežama je sugerirala koja ju je ideja vodila prilikom odabira 'odjeće' za vaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako vam se sviđa Ewa iz raja? Bit će ovo uzbudljiva večer", napisala je 38-godišnja Poljakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika i pratitelji su joj je u komentarima dali do znanja da im se njen potez nije ni najmanje svidio. Inače, Brodnicka je bila vrlo uspješna boksačica koja je u karijeri upisala 20 pobjeda i jedan poraz.

Poljakinji sklonoj kontroverznim potezima ovo nije prvi put da izaziva buru u sportskom svijetu. Naime, dok je još njegovala boksačku karijeru izazvala je kaos nakon što je na sučeljavanju suparnicu iznenada poljubila u usta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo