Play ponuda

POKUŠAO PODIĆI 220 KG I STRAVIČNO SE OZLIJEDIO: / Završio na operaciji; 'Bilo je krajnje razorno, bolno i fizički vrlo nemoguće'

Image

Pokušao podići 220 kg i stravično se ozlijedio

26.3.2021.
22:34
Play ponuda

Bodybuilder Ryan Crowley doživio je tešku ozljedu mišića nakon što je u bench pressu pokušao podići 220 kilograma. Video trenutka neuspjelog dizanja i ozljede postao je viralan na društvenim mrežama, javlja ugledni američki Yahoo.

Ryanu Crowleyju puknuo mišić

Crowleyju je pukao mišić prilikom podizanja ogromne težine, ali srećom njegova ekipa je bila blizu pa je brzo intervenirala i pomogla mu da se oslobodi utega.

'Ne mogu vjerovati što se dogodilo'

"Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Potpuno sam strgao mišić do same kosti", rekao je Crowley koji je odmah otišao na operaciju.

Powerlifter i bodybuilderLarry Wheels aka Larry Williams, objavio je video, a kasnije je podijelio fotografiju s Crowleyem nakon operacije u bolnici u Dubaiju...

Operacija uspjela

"Operacija je uspjela!" napisao je Wheels, koji je organizirao GoFundMe za Crowleyja kako bi nadoknadio troškove...

"Hvala puno brate na svemu !!", napisao je Crowley u komentarima...

Oporavak će biti dug

"Puno hvala svima na podršci i donacijama, to mi znači svijet, apsolutno sve."

Crowley, sa sjedištem boravka u Velikoj Britaniji, napisao je na Instagramu da je otkinuo "tetivu s kosti". U srijedu je rekao da je otpušten iz bolnice, ali da će se dugo oporavljati.

"Bilo je krajnje razorno, bolno i mentalno i fizički vrlo nemoguće, ali držim se što jači i pozitivniji nakon toga svega", napisao je na Instagramu.

"Trenutno me još uvijek boli, cijelo mi je tijelo natečeno od nožnih prstiju do ruku, trbuh mi je izuzetno napuhan i doslovno imam vreću tekućine i upale, koje se doslovno klimaju, ljuljaju dok se krećem", dodao je...

Play ponuda
Play ponuda