POGLEDAJTE REAKCIJU SANDRE PERKOVIĆ NAKON BACANJA: / Pustila je glas i proslavila peti naslov

Sandra Perković nije mogla suzdržati emocije nakon što je osvojila još jedan naslov

12.8.2018.
13:29
AFP

Najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković (28) u subotu je na Europskom atletskom prvenstvu u Berlinu osvojila zlatnu medalju sa hicem od 67.62 metara, te je tako postala prva u povijesti, računajući i mušku i žensku konkurenciju, sa pet uzastopnih naslova europske prvakinje u istoj pojedinačnoj disciplini.

Tako je postala prva atletičarka u povijesti, računajući i mušku i žensku konkurenciju, s pet uzastopnih naslova europske prvakinje u istoj pojedinačnoj disciplini.

Pustila glas i opsovala u slavlju

"Čini mi se da sam sve naslove osvojila na isti, stresan način, s puno drame. Samo na Europskom prvenstvu u Zurichu prije četiri godine nije bilo drame. Mislim da će mi na sljedećem EP-u biti puno lakše, jer sam sada ušla u povijest. Za vrijeme finala mislila sam na svoju majku, koja se uvijek nervira kad me gleda na televiziji. Međutim, iznenadila me. Večeras je bila na stadionu u publici", izjavila je Sandra Perković nakon što je peti put postala europske prvakinja.

Za vrijeme finala mislila sam na svoju majku, koja se uvijek nervira kad me gleda na televiziji. No, ona me je iznenadila, i večeras je bila ovdje na stadionu u publici”, izjavila je Sandra Perković uz zahvalu svim navijačima koji su ju bodrili.

A kada je vidjela da je disk bacila dovoljno daleko za peti naslov europske prvakinje, ispustila je urlik oduševljenja i olakšanja: "Pa tako je, jebem ti mater u kurac!"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali