Pittsburgh prekinuo seriju Chicaga

U najjačoj hokejaškoj ligi svijeta (NHL) u noći s utorka na srijedu Pittsburgh Penguinsi su prekinuli seriju Chicago Blackhawksa od pet pobjeda ponajviše zahvaljujući Evgeniju Malkinu.

21.12.2011.
11:55
VOYO logo

Iako su u Pittsburgh došli sa serijom od pet pobjeda u nizu, Blackhawksi su poraženi s 3:2, a Malkin je bio asistent za sva tri pogotka domaćina. Realizatori upotrebljivih pakova bili su Chris Kunitz, James Neal i Tyler Kennedy. Chicago je i ovu utakmicu igrao bez kapetana Sidneyja Crosbyja koji je ponovno van leda zbog simptoma potresa mozga.

Washington Capitalsi svladali su Nashville Predatorse na svom ledu s uvjerljivih 4:1. Najjače 'igle' Capitalsa, Alex Ovečkin, Nicklas Backstrom i Aleksader Semin, bili su strijelci tri od četiri pogotka, dok je točku na i stavio Troy Brouwer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak za goste postigao je Sergej Kostitsin koji je ujedno pokvario Neuvirhtov shoutout (20 obrana) odnosno utakmicu bez primljenog pogotka. Capitalsi su pod novim trenerom Daleom Hunterom sada na omjeru pobjeda i poraza 5:5.

Spomenimo još da su New York Islandersi protiv Winnipeg Jetsa došli do druge uzastopne pobjede nakon što su doživjeli četiri poraza u nizu. Bilo je 2:1 za goste, ali tek nakon kaznenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington - Nashville 4:1 New Jersey - New York Rangers 1:4 Ittawa - Buffalo 4:1 Pittsburgh - Chicago 3:2 Florida - Phoenix 1:2 Winnipeg - New York Islanders 2:3 (penali) Calgary - Minnesota 2:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo