BATINE KOJE ĆE PAMTITI / Pijani nasilnici tukli djevojku, ugledao ih MMA prvak: 'Policija nije reagirala...'

Image
Foto: Profimedia

43-godišnjak kojeg zovu i 'Pit bull' trenutno se natječe u teškoj kategoriji u UFC-u i u istoj drži rekord s najviše pobjeda u povijesti (23)

12.1.2023.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Američko-bjeloruski MMA borac, Andrej Arlovski, prepričao je kako je u novogodišnjem pravedničkom pohodu pretukao nekoliko nasilnika koji su fizički zlostavljali djevojku na ulici. Sve se dogodilo kada je Arlovski s obitelji izlazio iz jednog londonskog restorana.

"Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca... Jedan od njih je udario djevojku, omotao njenu kosu oko svoje šake i povukao je. Izgledalo je kao da je želi udariti koljenom u lice", prisjetio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I svog sina učim da brani slabije'

Frustriran njihovim ponašanjem, prišao im je i upitao: "Sretna vam Nova godina. Što to radite?", nakon čega mu je jedan od pijanih nasilnika rekao neka se ne miješa. Drugi je ipak malo brutalnije reagirao, udarivši Arlovskog.

"Nisam oklijevao. Odgurnuo sam ga, a desnicom nokautirao tipa koji je držao djevojku. Napravio sam to desnim aperkatom. Došlo je do tučnjave, no oni su brzo pobjegli. Čak je i moja supruga bila spremna napasti ih. Bez obzira htio ja to ili ne, morao sam intervenirati. I svog sina učim da brani slabije", prepričao je borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako je tijekom cijelog incidenta policija stajala sa strane i nije reagirala.

43-godišnjak kojeg zovu i "Pit bull" trenutno se natječe u teškoj kategoriji u UFC-u i u istoj drži rekord s najviše pobjeda u povijesti (23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo