OVO VATERPOLO NE PAMTI: / Jug propisno osramotio Budvu! Crnogorci se crvene od srama

Image
Image

U posljednjem susretu 1. kola nove sezone regionalne vaterpolske Jadranske lige Jug je u Dubrovniku svladao Budvu s visokih 23-4.

19.10.2016.
21:07
VOYO logo

Dubrovački vjesnik piše kako je Jug CO na nadigrao Budvu u Gružu u utakmici 1. kola Regionalne lige, ujedno prvoj službenoj utakmici u sezoni 2016./17. u kojoj brani čak četiri naslova (Kup Hrvatske, Regionalna liga, prvenstvo Hrvatske i Euroliga). Momčad Vjeka Kobeščaka je bila bolja od crnogorskog sastava s 23-4.

Budva se vratila u elitno društvo

"Budva je povela s 2:1, imala napad i za više. Zatražili su gosti minutu odmora, a Jugov trener Vjekoslav Kobešćak je to iskoristio te vratio početnu sedmorku, koja se prvo obranila, a zatim izjednačila na 2:2 (Joković). I onda je krenulo", stoji u izvještaju Dubrovačkog vjesnika koji ističe i kako se Budva nakon sezone Druge lige vratila u elitno društvo, ali je daleko od elite, onih najboljih, tamo gdje je bila unatrag nekoliko sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Budva je miljama daleko od vrha na kojem je Jug'

"Tada je ne samo u Regionalnoj ligi, već i u Euroligi, znala parirati najboljima, a danas je miljama daleko od vrha na kojem je dubrovačka momčad", izvještava Dubrovački vjesnik. U ranije odigranim susretima Primorje je svladalo splitski Jadran sa 10-5, Partizan je bio bolji od Mornara sa 9-8, a Jadran iz Herceg Novog od Vojvodine sa 9-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo