Ovako su spasavali Šumahera (VIDEO)

Legende Formule 1 trenutno u stabilnom stanju

1.1.2014.
15:47
VOYO logo

Poslednja nedelja u 2013. pamtiće se kao dan u kome je Mihael Šumaher, sedmostruki šampion sveta u Formuli 1, napravio kobnu grešku tokom skijanja u Francuskoj, usled koje je doživeo tešku povredu glave kojom je udario o stenu.

Bilo je 11 sati, krajnje prijatno nedeljno prepodne pokraj Meribela, poznatog odmarališta u francuskim Alpima, kada je slavni 44-godišnji Nemac, skijajući van obeležene staze, doživeo pad zbog kog se sada strahuje za njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica spasilaca prvi su mu pritekli u pomoć, a u roku od 15 minuta od incidenta, po čoveka koji je u Formuli 1 trijumfovao čak 91 put, stigao je helikopter.

Najpre je prevežen u lokalnu bolnicu, ali krvarenje unutar lobanje bilo je previše ozbiljno pa je odatle prebačen u Univerzitetsku bolnicu u Grenoblu, gde ga lekari drže u veštački izazvanoj komi i gde je novogodišnju noć proveo, kako ističe njegov menadžer, u "stabilnom stanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube-nocookie.com/embed/UQ4Pw573Zlc

U bolnicu u Grenoblu uskoro je stigla "Šumijeva" porodica, a među njima i njegov otac, Rolf Šumaher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doktori su prvog januara objavili da će naredno saopštenje za javnost izdati "čim bude imalo šta novo da se kaže o stanju slavnog vozača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo