OSVAJAČ SUPER BOWLA IZNENADA PREMINUO: / Tragične vijesti stižu iz SAD-a, Amerika je u potpunom šoku

Image
Foto: Profimedia

Bivši pobjednik Super Bowla Mitch Petrus iznenada preminuo u četvrtak navečer

20.7.2019.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Šok u NFL-u! Bivši pobjednik Super Bowla Mitch Petrus (32) iznenada je preminuo u četvrtak navečer, a sumnja se da je pretrpio toplinski udar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrusu je pozlilo u trenutku dok je radio ispred dućana svojih roditelja 40 kilometara od Little Rocka. Odmah su ga prevezli u bolnicu gdje je primljen na obradu, ali ipak je preminuo istu večer. Američki mediji pišu kako je u tom trenutku u najvećem gradu u Arkansasu temperatura bila oko 33 stupnja, a iako je bivši nogometaš pio dovoljno vode, srce mu je stalo kucati jer nije imao dovoljno elektrolita. Mrtvozornik Gerone Hobbs potvrdio je spomenuto i kako ranije nije imao problema sa zdravljem, te da nije bilo nikakvih indikacija da će stradati od toplinskog udara, javlja WBZ Boston Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
AMERIKA U ŠOKU: /

U Teksasu preminuo 27-godišnji igrač Los Angelesa, nije poznat uzrok smrti

Image
AMERIKA U ŠOKU: /

U Teksasu preminuo 27-godišnji igrač Los Angelesa, nije poznat uzrok smrti

"Poput velikog dijela zemlje, Arkansas je na udaru intenzivnog vrućeg vala. U okrugu Lonoke, gdje je Petrus radio, indeks topline u četvrtak ga je natjerao da se osjeća kao da se radi o temperaturi iznad 100 stupnjeva (38 stupnjeva Celzijusa), prema podacima Nacionalne meteorološke službe", stoji u pisanju spomenutog bostonskog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijevodu, Petrusu je pozlilo jer je njegova temperatura tijela rasla brže nego što se može ohladiti ili održati u normalnim granicama, pa je on došao u kliničku fazu da je u jednom trenutku imao osjet temperature iznad 100 stupnjeva, što smo spomenuli. U čovjekovom tijelu u tim trenucima stvaraju se velika oštećenja na mozgu i ostalim vitalnim organima kao što su srce i bubrezi. Najveća opasnost prijeti tijekom ljetnih sparina kada je visoka vlaga u zraku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Petrus igrao u dresovima New York Giantsa i New England Patriotsa, a vrhunac njegove karijere bila je 2012. godina kada je sa Giantsima pobijedio Patriotse 21-17 u finalu Super Bowla, samo godinu dana nakon dolaska u ekipu iz Tennessee Titansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo