OLIMPIJSKI PRVAK ODLAZI U MIROVINU S 23 GODINE: / 'Osvojio sam sve što sam želio osvojiti, više nemam motiva'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Iako je tek pošteno zagazio u treće desetljeće života, on razmišlja o prekidu karijere

22.8.2018.
17:52
AFP
VOYO logo

Vlasnik prve zlatne olimpijske medalje u plivanju u povijesti Kazahstana Dmitrij Balandin razmišlja o prekidu karijere premda ima svega 23 godine. "Sve sam bliže odluci o prekidu karijere. Mislim da ću još odraditi Azijske igre i nakon toga se oprostiti," kazao je kazahstanski plivač.

Balandin je bljesnuo na azijskom prvenstvo 2014. godine osvojivši zlatne medalje na 50, 100 i 200 metara prsno, a dvije godine kasnije na OI u Rio de Janeiru je priredio iznenađenje pobijedivši na 200 m prsno. Bila je to prva plivačka olimpijska medalja u povijesti Kazahstana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema više motiva

Nakon Rija mladi Kazahstanac nije uspio ponoviti tako dobre rezultate. Na posljednjem svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2017. godine nije se uspio plasirati u finale niti u jednoj od tri discipline u kojima je nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojio sam sve što sam želio osvojiti, više nemam motiva. Možda mi je potreban odmor, možda nova motivacija," kazao je Balandin dodavši: "U Kazahstanu sam junak, što je super. Sretan sam zbog toga," dodao je kazahstanski plivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo