Oduševljeni Ivica: 'Navijači su garancija da ću biti brz!'

Na Trgu bana Josipa Jelačića održan je ždrijeb za petu slalomsku utrku skijaša na Sljemenu. Naš Ivica Kostelić iz startne će kućice u četvrtak krenuti kao treći.

4.1.2012.
19:58
VOYO logo

"Publika je raspoložena što znači da sam i ja dobro raspoložen. Moram skijati brzo, a ovi navijače garancija su da će biti tako", kazao je nakon izvlačenja broja Ivica Kostelić, koji će sa starta krenuti u crvenoj majci, kao trenutno vodeći slalomaš svijeta.

Najbolji skijaši svijeta u četvrtak će se boriti za titulu "Skijaškog kralja Sljemena". Gotovo svi ističu da je najveći favorit ovogodišnjeg izdanja aktualni pobjednik svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan je osjećaj biti tu, dobro sam trenirao i nadam se da će i utrka biti takva. Ivica bi mogao pobijediti, ali probat ću mu omesti planove", kazao je prošlogodišnji pobjednik Šveđanin Andre Myhrer.

1. Marcel Hirscher (Aut) 2. Andre Myhrer (Šve) 3. Ivica Kostelić (Hrv) 4. Felix Neureuther (Njem) 5. Jean-Baptiste Grange (Fra) 6. Cristian Devillle (Ita) 7. Mario Matt (Aut) 8. Manfred Moelgg (Ita) 9. Axel Baeck (Šve) 10. Giuliano Razzoli (Ita) 11. Mattias Hargin (Šve) 12. Steve Missiller (Fra) 13. Jens Byggmark (Šve) 14. Reinfried Herbst (Aut) 15. Manfred Pranger (Aut) specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo