NOVI ŠOK ZA SLOVENIJU / Sosedi ne mogu vjerovati što im se dogodilo

Austrijska skijašica Anna Fenninger pobijedila u nedjeljnoj veleslalomskoj utrci u Meribelu, posljednjem natjecanju za Svjetski kup te obranila naslov najbolje veleslalomašice i ukupne pobjednice.

22.3.2015.
15:52
VOYO logo

Nakon što je Slovenac Peter Prevc u zadnjem skoku sezone na Planici izgubio naslov prvaka, i to od Slovenca Jurija Tepeša, isto se dogodilo slovenskoj skijašici Tini Maze u zadnjoj utrci sezone. Austrijska skijašica Anna Fenninger pobijedila u nedjeljnoj veleslalomskoj utrci u Meribelu, posljednjem natjecanju za Svjetski kup te obranila naslov najbolje veleslalomašice i ukupne pobjednice.

Fenninger se svojim petim veleslalomskim trijumfom u ovoj sezoni othrvala prijetnji Slovenke Tine Maze koja je u nedjelju završila kao treća, zaostavši za pobjednicom 46 stotinki. Druga je bila Austrijanka Eva-Maria Brem s 38 stotinki lošijim vremenom od Fenninger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se 25-godišnja austrijska skijašica pridružila svom sunarodnjaku Marcelu Hirscheru koji je sat vremena ranije naslovu ukupnog pobjednika dodao i slalomski Kristalni globus.

Fenninger, koja je u posljednju utrku ušla s dva boda prednosti pred Tinom Maze, sezonu je završila s 1553 boda, dok je Slovenka skupila 1531. U redoslijedu veleslalomašica Fenninger je 542 boda, 106 više od sunarodnjakinje Brem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo