NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE TIGERA WOODSA: / Menadžer legendarnog golfera otkrio težinu ozljeda - 'Na operaciji je...'

Image

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes

23.2.2021.
22:03
VOYO logo

Jedan od najboljih golfera svih vremena 45-godišnji Amerikanac Tiger Woods izletio je automobilom s ceste u predgrađu Los Angelesa, a pri prevrtanju je doživio teške i višestruke ozljede nogu.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

FOTOGRAFIJE SMRSKANOG AUTOMOBILA TIGERA WOODSA: Morali su ga posebnih kliještima izvlačiti iz vozila

Image

FOTOGRAFIJE SMRSKANOG AUTOMOBILA TIGERA WOODSA: Morali su ga posebnih kliještima izvlačiti iz vozila

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Los Angeles, CA - Tiger Woods was hospitalized following a serious single-car accident in L.A. County on this morning. According to a statement from the LA Sheriff's Dept., Tiger was extricated from the wreck with the jaws of life. The single vehicle roll-over traffic collision occurred on the border of Rolling Hills Estates and Rancho Palos Verdes," officials say. Law enforcement officials are seen at area continuing their investigation.

BACKGRID USA 23 FEBRUARY 2021,Image: 592999236, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Tiger Woods je sudjelovao u prometnoj nesreći jutros u Kaliforniji te je pretrpio višestruke ozljede nogu. Nalazi se na operaciji pa zahvaljujemo na privatnosti i podršci", izjavio je Woodsov zastupnik Mark Steinberg koji je dao izjavu Danielu Rapaportu iz Golf Digesta.

Woods je tijekom vikenda bio domaćin golf turnira Genesis Invitational u Riviera Country Clubu, a nije se natjecao jer je u prosincu po peti put bio na operaciji leđa, a prvoj od travnja 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je za CBS izjavio kako nije siguran hoće li moći nastupiti na prvom velikom turniru u ovoj godini, glasovitom Mastersu na Augusta Nationalu, koji je na rasporedu od 8. do 11. travnja.

Image
Image

February 23, 2021, Palos Verdes, California, USA - ABC News helicopter coverage of a car crash involving golfer TIGER WOODS. He was extracted from the car this morning using the jaws of life and transported to a hospital, where his condition has been listed as ''moderately critical.,Image: 592990442, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike