Nikčević napušta „Orlove“ jer ga je savez zaboravio?

Plakete za jubileje i zasluga dodeljene su šestorici rukometaša, ali ne i Nikčeviću

11.4.2013.
16:03
VOYO logo

Rukometni reprezentativac Srbije Ivan Nikčević odlućio je da više ne nastupa za nacionalnu selekciju posle kvalifikacionog meča za EP protiv Austrije u Zrenjaninu.

Prema pisanju Žurnala, šestorica reprezentativaca nagrađena su plaketama za jubileje i zasluge, a među nije bilo Nikčevića iako se uvek odazivao pozivima u nacionalni tim, za koji je odigrao 116 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezvanično ovo je samo kap koja je prelila čaš jer je krilni igrač "orlova" razmišljao o odlasku još posle Svetskog prvenstva u Španiji, ali ga je od te odluke odvratio kapiten Momir Ilić.

Generalni sekretar Rukometnog Saveza Srbije Božidar Đurković rekao je za sajt ove organizacije da je posle utakmice sa Austrijom odmah razgovarao sa levim krilom Ivanom Nikčevićem i da mu se izvinio zbog toga što mu nije uručena plaketa za doprinos timu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Došlo je do propusta. Spiker koji je ispred sebe imao spisak igrača koje je trebalo da prozove, kako bi primili plakete za jubilej i veliki doprinos našem rukometu, to nije učinio, iako je i Ivan Nikčević, poput Momira Ilića, Žarka Šešuma, Marka Vujina, Rajka Prodanovića, kao i članova stručnog štaba, bio na tom spisku. Mi smo se zbog toga Ivanu izvinili, i među nama nema nikakvih problema, a sve dalje priče na temu njegovog odlaska iz reprezentacije su deplasirane - rekao je Đurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo