Play ponuda

NI TRAGA RAZOČARANJU KOD SINKOVIĆA: / 'Bila je ovo zabavna godina. Navikli smo pobjeđivati, ali Talijani su bili bolji'

Image

Nije bilo previše razočaranja kod Martina i Valenta Sinkovića nakon što su u posljednim metrima ostali bez zlatne medalje u dvojcu bez kormilara na Svjetskom prvenstvu u američkom Bradentonu.

30.9.2017.
20:00
Play ponuda

Već u svojoj premijernoj sezoni u novoj disciplini, nakon odustajanja od dvojca na pariće, Martin i Valent su uspjeli doći do svjetske medalje. Malo je nedostajalo da dođu i do zlata na Floridi, ali u samom finišu nisu se uspjeli oduprijeti napadu Talijana Mattea Loda i Giuseppea Vicina koji su na kraju slavili s 34 stotinke prednosti ispred Sinkovića.

Image
JOŠ JEDNA VELIKA MEDALJA ZA BRAĆU SINKOVIĆ: /

U prvoj sezoni u novoj disciplini ulovili svjetsko srebro

Image
JOŠ JEDNA VELIKA MEDALJA ZA BRAĆU SINKOVIĆ: /

U prvoj sezoni u novoj disciplini ulovili svjetsko srebro

'Raspali smo se u finišu'

"Prije svega moramo čestitati Talijanima na fantastičnih zadnjih 500 metara, zadovoljni smo drugim mjestom. Dali smo sve od sebe, više od ovoga nije išlo, malo nam fali kilometara za završnicu da se možemo oduprijeti. Znali smo da moramo biti ispred Talijana u finišu, ali očito nismo bili dovoljno", rekao je za HRT Valent Sinković.

Tuge nije bilo ni kod njegova brata.

"Čestitao bih Talijanima i zahvalio svima na porukama podrške. Navikli smo pobjeđivati, bili smo blizu, ali ovog puta Talijani su bili bolji. Fali nam kilometara za finiš, raspali smo se, ali bit će bolje sljedeće godine. Sve smo napravili, nije išlo - jedva čekamo sljedeću godinu ponovno se natjecati. Ovo je bila zabavna godina", dodao je Martin Sinković.

Play ponuda
Play ponuda