NEZAUSTAVLJIVI SINKOVIĆI PROŠLI U POLUFINALE / SP-a: Bilo je problema s konkurencijom: 'Morali smo se dobro pomučiti'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
28.8.2019.
11:56
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u polufinale dvojca bez kormilara na Svjetskom veslačkom prvenstvu koje se održava u Linz-Ottensheimu nakon što su u srijedu u četvrtfinalu bili najbrži u svojoj skupini.

Braća Sinković su vodili cijelu utrku i na kraju su s pobjedničkim vremenom 6:30.270 iza sebe s više od dvije sekunde zaostatka ostavili francuski dvojac Valentina i Theophilea Onofroya, dok su treće mjesto s vremenom 6:35.910 zauzeli Bjelorusi Dztimtry Furman i Siarhei Vladzko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotova je i četvrtfinalna utrka, bila je dobra i teška kao što smo i očekivali. Ipak su ovo kvalifikacije za Olimpijske igre i svima je važno osigurati svoje mjesto. Druge posade su bile brze i morali smo se dobro pomučit, ali zadovoljni smo jer smo imali sve pod kontrolom, a to je najvažnije", rekao je Valent Sinković.

"Sutra nas već čeka polufinale, koje neće biti ništa lakše od samog finala. Idemo sada odveslati najbolje što znamo i možemo i nadamo se da će onda sve biti dobro", rekao je Martin Sinković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale dvojca bez je na rasporedu sutra od 10,40 sati.

Danas u četvrtfinalu još nastupaju u konkurenciji samaca Damir Martin u 13,23 sati te lakih samaca Luka Radonić u 13,47 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo