NEKAD NAJPOPULARNIJI SPORTAŠ DANAS IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: / 'Moja opijenost nema veze s alkoholom'

Image
Foto: Palm Beach County Sheriff Office

Do zvijezda i nazad. Tako bi se mogla zvati životna priča Tigera Woodsa (41).

30.5.2017.
19:27
Palm Beach County Sheriff Office
VOYO logo

A može i strmoglavi pad. Nakon godina uspjeha kad je bio najplaćeniji sportaš svijeta, najpopularniji sportaš, najbolji igrač golfa na svijetu, dotaknuo je dno. Počele su mu se događati stvari za koje nikako nije htio da se dogode.

KARIJERA NA NIZBRDICI: Tiger Woods završio u zatvoru, na fotografiji iz policijske postaje je neprepoznatljiv

Ljubavnice su se počele javljati jedna za drugom, došao je u fokus medija, pojavilo se i njegovo "prljavo rublje"... Brak mu se raspao, sponzori ga napustili, otišao je na liječenje od ovisnosti o seksu, počeo je piti, a kao posljedica svega uz privatni život počelo mu je patiti zdravlje, ali i karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio po starom

Novi skandal dogodio se u ponedjeljak. Woods je završio u pritvoru. oko 3 sata ujutro u gradu Jupiteru na Floridi, a uhićen je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Golfer je iz pritvora pušten nekoliko sati kasnije nakon što se otrijeznio. U medijima se pojavila i njegova fotografija iz policijske postaje na kojoj se vidi koliko se izmijenio i zapustio. Potonuo je...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U potpunosti shvaćam što sam napravio i preuzimam odgovornost", počeo je ispriku i objašnjenje fanovima i cijelokupnoj javnosti Tiger u svojem priopćenju, prenosi britanski tabloid The Sun.

"Ali isto tako želim naglasiti kako moja opijenost nema nikakve veze s alkoholom već s kombinacijom propisanih lijekova za koje nisam znao da će tako utjecati na mene. Ispričavam se svojoj obitelji, prijateljima i navijačima. Svjestan sam ozbiljnosti situacije i što sam učinio. Želim napomenuti kako sam posvećen isključivo i samo rehabilitaciji, slušam liječnike, idem cilj po cilj", rekao je Tiger Woods nakon što je tri sata proveo u policijskoj postaji, a njegova fotografija iz postaje postala hit na društvenim mrežama i prije no što je izašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo teško razdoblje

Osvajač 14 ‘majora’, svojevrsne golferske inačice Grand Slam turnira, prolazi kroz vrlo teško razdoblje u karijeri. Pao je na 876. mjesto svjetske ljestvice nakon višegodišnjih problema s ozljedama, a na natjecanjima ga nije bilo od veljače kada se zbog ozljede leđa povukao s turnira u Dubaiju.

Završio je nakon toga na operaciji kralježnice, a nedavno je izjavio kako ga neće biti na terenu još najmanje tri mjeseca. Potvrdio je i kako prolazi intenzivan rehabilitacijski proces u nastojanju da spasi karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike