Play ponuda

TOM BRADY IMA NOVI POSAO / Nema šanse da pogodite čime će se baviti. Najbolji NFL igrač svih vremena potpisao ugovor vrijedan suludih 375 milijuna dolara, a neće biti ni blizu terena

Image
Foto: Profimedia

U kolovozu će navršiti 45 godina, a tijekom karijere zaradio je više od 300 milijuna dolara

11.5.2022.
9:32
Profimedia
Play ponuda

Legendarni američki quarterback Tom Brady pridružit će se Fox Sportsu kao vodeći analitičar kada završi njegova blistava karijera u američkom nogometu, objavila je mreža.

Fox nije otkrio uvjete Bradyjeva ugovora, međutim New York Post je objavio kako je quarterback koji je sedam puta osvajao Super Bowl, pristao na 10-godišnji ugovor vrijedan 375 milijuna dolara.

Time bi Brady postao najbolje plaćeni analitičar na svijetu. Osim što će postati Foxov glavni analitičar, bit će i ambasador tvrtke koji će pomagati u sponzorstvima i promotivnim aktivnostima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Uzbuđen zbog novog posla

"Oduševljeni smo što se Tom obvezao pridružiti Foxovom timu. Želimo mu sve najbolje tijekom nadolazeće sezone," rekao je izvršni direktor Foxa Lachlan Murdoch.

Brady je tvitu poručio kako je "uzbuđen" zbog pridruživanja Foxu, ali da je na terenu s Buccaneersima "puno nedovršenih poslova".

Brady je u karijeri igrao u deset "Super Bowla" osvojivši pritom sedam - šest s New England Patriotsima i jedan u dresu Tampa Bay Buccaneersa.

U kolovozu će navršiti 45 godina, a tijekom karijere zaradio je više od 300 milijuna dolara.

Play ponuda
Play ponuda