Medvjede na startu EBEL-a srušio njihov bivši igrač

Hokejaši Medveščaka porazom su otvorili novu EBEL sezonu, Linz je na svom ledu bio bolji od medvjeda sa 3:2 (2:0, 1:1, 0:1). Medvjedima je presudio njihov bivši suigrač Michael Ouellette.

10.9.2011.
0:31
VOYO logo

Domaćin je u 9. minuti poveo golom Viedemana, a na 2:0 već u 14. povisio je Baumgartner. Najbolji strijelac medvjeda prošle sezone, Ryan Kinasewich, smanjio je na 2:1 u 21. minuti, a dva gola prednosti Linzu odmah u 22. vratio je bivši igrač Medveščaka Michael Ouellette. Konačnih 3:2 postavio je 57 sekundi prije kraja novo pojačanje zagrebačke momčadi Adam Naglich. "Istrošili smo se dvaput loveći dva pogotka razlike Linza. Nakon gola Naglicha zadnju minutu izvadili smo i golmana, no Kinasewich nije uspio jednu kontru pretvoriti u pogodak koji bi nas odveo u produžetak" opisao je team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

Michael Ouellette prošle je godine svojoj bivšoj momčadi zabijao u dresu Graza, a sada je nastavio u dresu Linza. "Ha, ha, najbolje bi bilo vratiti ga, ali to baš i nije tako lako", nasmijao se Ljubić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, medvjedi su imali više udaraca po golu (32-26), no vratar Linza Westlund imao je 94% obrana, a medvjed Ouzas 88%.

Ostali rezultati 1. kola: Graz - Vienna 2:4, Villach - Olimpija 1:2, Jesenice - Alba Volan 2:4, KAC - RB Salzburg 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo